Osvanuo oglas: "Mijenjam kotač Paganija razbijenog u Zagrebu za apartman na Jadranu"

Foto: Index Oglasi/Čitatelj Indexa

NAKON što je u zagrebačkim Mlinovima oštećen Pagani Zonda vrijedan 100 milijuna kuna, na Index Oglasima se pojavio oglas u kojem netko prodaje otpali kotač sa skupocjenog automobila. Za dva milijuna kuna.

"Pagani Zonda zadnji lijevi kotač", stoji uz fotografiju kotača i cifru od dva milijuna kuna. No postoji i još jedna opcija za zainteresirane. "Mijenjam za apartman na Jadranu", dodao je oglašivač.

Pagani u sudaru s Ford Fiestom izvukao deblji kraj

Podsjećamo, Pagani Zonda HP Barchetta, vrijedan 15 milijuna dolara, sudario se s Ford Fiestom. Riječ je o vjerojatno najskupljoj prometnoj nesreći u povijesti hrvatskih cesta, a Pagani je izvukao deblji kraj. U nesreći nije bilo ozlijeđenih, javili su iz policije.

 

Pagani Zonda ovakve vrste vrijedi oko 15 milijuna eura (oko 100 milijuna kuna). Automobil je stigao u Zagreb u sklopu ekskluzivne karavane automobila okupljenih u klubu Supercar Owner Circle. Zonda HP Barchetta predstavljena je 2017. godine, kada se obilježavao 18. rođendan Paganijeve linije modela Zonda te 60. rođendan osnivača kompanije Horacija Paganija.

>>VIDEO Pogledajte trenutak sudara automobila od 100 milijuna kuna i Fieste

Pročitajte više