Osvoji ulaznice za koncert u Splitu i upoznaj Tonyja Cetinskog!

NAKON dva megakoncerta u Areni Zagreb te koncerta u zadarskoj dvorani "Krešimir Ćosić" na Višnjiku, Tony Cetinski priprema još jednu poslasticu za sve ljubitelje dobre glazbe - veliki koncert koji će se 15. srpnja s početkom u 21 sat održati na Starom placu u Splitu. Index i Tony i ovog puta imaju nagrade za najvjernije fanove - 50 ulaznica za koncert i upoznavanje s Tonyjem nakon koncerta. Sve Tonyjeve fanove pozivamo da se učlane u njegov službeni Fan Club na Facebooku.

Kako bi ste osvojili ulaznicu za koncert, na broj 66126 pošaljite SMS s točnim odgovorom na nagradno pitanje. Odgovor mora biti napisan u obliku Tony a ili Tony b ili Tony c. Velika i mala slova nisu bitna. Nagradna igra završava 6. srpnja. Sretne dobitnike ćemo obavijestiti  telefonski. Cijena SMS poruke je 3,00 kn + PDV (3,66 kn).

Nagradno pitanje:

S kojom je pjesmom Tony nastupio na posljednjoj Jugoviziji:
a) Marina
b) Ljubomora
c) Ti moja si desna ruka


 
Koncerta turneja Furia Tour započela je prošlog ljeta u pulskoj Areni, u sklopu promocije albuma "Ako to se zove ljubav", a svoj poseban uspjeh zabilježila je u prosincu u ljubljanskoj dvorani Tivoli. Potom je Tony u Zagrebu potvrdio status prave zvijezde - dva dana zaredom je rasprodao koncert u Areni Zagreb, a gledalo ga je ukupno više od 35.000 ljudi. I za Zadarski koncert se tražila ulaznica više. U Splitu obožavatelje opet očekuje vrhunski spektakl i Tonyjevi najveći hitovi, a uvjereni smo kako će nam Tony ovog ljeta prirediti još neku glazbenu poslasticu. Ljeto je, naime, tek počelo.

Pročitajte više