Osvojila 33 milijuna kuna, ali svojoj djeci neće dati ništa: "Napustili su me kad mi je bilo najteže"

Foto: Instagram

MELISSA EDE (57), transrodna vozačica taksija iz Velike Britanije osvojila je 33 milijuna kuna na lutriji, piše Mirror.

Novac je odlučila iskoristiti kako bi kupila 4,2 milijuna kuna vrijednu šesterosobnu kuću i 320 tisuća kuna vrijedan Mercedes za svoju zaručnicu i njenih petero djece, a dio će pokloniti prijateljima koji su joj pomogli skupiti 2600 kuna za popravak zubiju.

Svojoj vlastitoj djeci ne želi dati ni novčića budući da su je se odrekli kad je odlučila promijeniti spol. Njenih četvero djece danas imaju 19,29, 30 i 39 godina, a već godinama nisu u kontaktu.

"Ne nalazim se u jednostavnoj poziciji. Znam da bih djecu trebala voljeti bezuvjetno, ali svatko tko može nekog samo tao odrezati iz života kad mu je najteže... Zašto bi oni bili dio mog života sad kad imam novca?Još uvijek ih volim, ali ne želim njihovu lažnu ljubav koju ću dobiti samo zbog novca", rekla je Melissa.

Umjesto toga planira organizirati veliko vjenčanje iz snova za svoju tridesetsedmogodišnju zaručnicu Rachel Nason.

Nakon ogromnog dobitka dala je otkaz na svom poslu gdje je 16 sati dnevno vozila taksi posljednjih 25 godina, a bila je toliko siromašna da je povremeno morala preživljavati jedući samo zdjelu žitarica dnevno.

Zbog njezine transrodnosti bila je napadnuta četiri puta, a četiri godine borila se kako bi obavila operaciju promjene spola.

"Uvijek su mi govorili da neću moći uspješno živjeti kao žena, no uvjerila sam ih u suprotno. Od sad ću uživati u svakom danu. Ljudi misle da je Lady Gaga čudna, no nisu još ništa vidjeli", zaključila je Melissa koja se prijavila i na britanski talent show.  

Pročitajte više