Osvojite ulaznice za koncert Luke Nižetića i snimite mobitelom njegov videospot!

NAKON Rijeke i Splita, Luku Nižetića čeka još jedna koncertna promocija albuma "Na tren i zauvijek". Pod medijskim pokroviteljstvom Indexa zagrebački koncert održat će se 21. ožujka u Hypo Centru, na Slavonskoj aveniji 6, u dvorani Kornati.

Za razliku od prethodnih koncerata, u Zagrebu će se Luki pridružiti i gosti - klapa Kampanel, makedonska ženska skupina Ezerki i Lana Jurčević. Za prvi dan proljeća osigurano je tri tisuće poklon ulaznica koje se već sad mogu preuzeti u svim zagrebačkim T-centrima. Također, cijeli će se koncert i snimati za potrebe realizacije prvog Lukinog live albuma čiji izlazak se planira do kraja ove godine.

Uspjehu posljednjeg albuma Indexovog blogera svjedoči i činjenica da je u pet mjeseci, otkad je izašao na tržište, Luka izbacio tri iznimno uspješna singla, a posljednji, "Ako uzmeš ljubav vrati", dospio je do drugog mjesta nacionalne top liste HrTop20 te prvog mjesta Top 8 hrvatskih radija.

Nagradna igra

Index je za svoje vjerne čitatelje osigurao deset karata za koncert Luke Nižetića, na kojemu će imati priliku upoznati svojeg omiljenog idola, družiti se s njime i fotografirati se za uspomenu. Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu index.nagrada@gmail.com s naznakom 'Koncert Luke Nižetića'. Ne zaboravite navesti vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa, grad, kontakt broj), jer nepotpune mailove ne možemo uzeti u obzir. Dobitnike ćemo o nagradi, kao i njezinom preuzimanju, obavijestiti mailom. Sretno!

Još jedna nagradna igra

Svi vi koji budete prisutni na Lukinom zagrebačkom koncertu ponesite svoje mobilne aparate i/ili fotoaparate s opcijom videosnimanja kako biste mogli sudjelovati u nagradnoj igri pod imenom "Luka live!". Sve što morate učiniti jest da svojim tehničkim uređajima zabilježite sebi najljepše trenutke koncerta. Svoje videoklipove potom ćete uploadati na www.index.hr/video/ nakon registracije na stranici www.index.hr/indexklub/.

Slanjem svojih videozapisa ulazite u izbor najboljih klipova koji će biti odabrani i iskorišteni za dio Lukinog videospota za pjesmu "Sjeme". Autore odabranih videoisječaka očekuju i vrijedne nagrade: mobilni aparat Nokia 5310 TMO purple, T-Mobile bon u vrijednosti od 100 kn, pet muških parfema Replay, pet ženskih parfema Replay i deset albuma "Na tren i zauvijek" s potpisom splitskog pjevača. Sretno!

D.D.
Foto: Index, Cropix/Nikola Vilić

Pročitajte više