Osvojite ulaznicu za Indexov party i poližite večeras najbolji sladoled!

SVI SMO čekali sunce, jaglace i odbacivanje zimskih jakni, a naravno sve to dolazi i s prvim R'n'B Confusion partyjima gdje noći vole provoditi najzgodnije cure u gradu. Piranha će tako postati meka popularnih partyja R'n'B Confusion powered by Index.hr na kojima zajedno plešemo već šestu sezonu. U novouređenoj Piranhi na novom i većem podiju s novim "sound & light“ sistemom uz ekskluzivni DJ pult, gospoda Dj-i Oli Dobolli i Zrna vodit će vas kroz proljetne i ljetne vrućine R'n'B Confusion partyja.

Dakle, novouređena Piranha vas je ugostila na službenom otvorenju ljetne sezone 28. ožujka, a danas, 1. travnja, vas poziva na tradicionalni Ice Cream party kad će vaš domaćin biti Index.hr. I ne, to nije prvoaprilska šala, već ćete se k tomu na ulazu moći osvježiti mrzlim seksi Magnum sladoledima. A ledenom osvježenju treba zahvaliti u prvom redu Unileveru Hrvatska.

A vjerujte da će vam lizanje sladoleda kao rashladni sistem vrlo dobro doći, jer pored vrućih R'n'B zvukova vašu će temperaturu dodatno podizati preseksi Angelsice koje će tamo biti slobodne za sva vaša pitanja, ako zbog njihovih guza ne ostanete nijemi sve do kraja večeri.

Nagradna igra

Index.hr vas stalno nagrađuje, tako da ovoga puta to nije nikakva iznimka. Oni koji žele vidjeti što znači pravi noćni provod uz Ice Cream Index.hr party, neka pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj) na index.nagrada@gmail.com. Najsretnijih 100 ćemo o nagradi, odnosno ulaznici za Ice Cream Index.hr party obavijestiti već danas poslijepodne mailom. Ne zaboravite, jedna pozivnica vrijedi za dvije osobe. Sretno!

L.V.

Pročitajte više