Otac BB Marijane: Što god da napravi uz nju sam, ne vjerujem da će prijeći granicu



MARIJANA ČVRLJAK jedna je od stanarki Big Brothera, a zahvaljujući nedavnom prisnom ponašanju s Nemešom, postala je najkomentiranija stanarka. Naravno, tome je tako jer je Marijana u braku i ima dvogodišnju djevojčicu. Budući da njezin suprug boravi u Škotskoj, zamolili smo njezinog oca Ivu da nam komentira ponašanje svoje kćeri.

"Ona je moja i u svakom slučaju, što god da napravi uz nju sam"

"Ona je odrasla osoba i njezin otac nju podržava u svakom pogledu. Ona je moja i u svakom slučaju, što god da napravi uz nju sam. Ja u nju vjerujem u jednostavno stojim iza svakog njezinog postupka. Svaki njezin postupak je svjestan, to je moje uvjerenje. Ima mene i svoju majku, može u nas vjerovati", rekao nam je Ivo.

"Svaki čovjek se priklanja nekome, to je sasvim normalno, to je zakon samoodržanja"

"Svaki čovjek se priklanja nekome, to je sasvim normalno, to je zakon samoodržanja. Do koje granice će to ići, to je već stvar osobe. Mislim da to neće ići preko granice, ja to znam. To je iskorištavanje prostora", otkriva Ivo. Smatra da Marijani ni suprug neće ništa zamjerati.

"Vidim i ja u određenim trenucima stvari koje mi ne odgovaraju, ali u kući se traže pikanterije, a ne normalne situacije"

"On je na brodu, ja se čujem s njime i znam da moja kći ne bi ni otišla u kuću da nije u dogovoru s mužem to napravila. Njezin tata mirno spava, a ja vjerujem da i muž mirno spava. Malena je na sigurnom, kod njezine sestre i ona ima dvije bake i dva djeda koji su stalno kraj nje. Mi nismo obitelj koja je razbacana i u kojoj nitko nikoga ne zna. Viđamo se i obilazimo, u subotu smo svi skupa bili. Marijana je tako odlučila i išla je, a dokle će dogurati ja ne znam, vjerujem u nju kao osobu. Vidim i ja u određenim trenucima stvari koje mi ne odgovaraju, ali u kući se traže pikanterije, a ne normalne situacije. Štogod napravi napravila je svojom voljom i pameti, odrasla je i odgojena kako sam ja smatrao da treba. Da će zapostaviti dijete i svoj dosadašnji život, ja vjerujem da neće", zaključio je Ivo.

Pročitajte više