Otac brucoša iz Zagreba objavio je zanimljivi oglas na Index Oglasima, pogledajte ga

Foto: Index Oglasi

NA INDEX Oglasima mogu se pronaći zaista raznoliki i zanimljivi oglasi, a danas smo odlučili podijeliti jedan koji nam je posebno zapeo za oko. Roditelj budućeg studenta bio je dovoljno kreativan i snalažljiv te je uspio osmisliti koncept kojim će njegov sin brucoš imati osiguran besplatan smještaj za vrijeme pohađanja fakulteta!

U svome oglasu navodi kako traži roditelje iz Rijeke koji šalju studenta na školovanje u Zagreb. Njegov sin ide na Pomorski fakultet u Rijeku i nada se da će pronaći obitelj koja je spremna na zamjenu. Korisnikov sin bi za vrijeme studija živio kod njih, a dijete obitelji iz Rijeke koje ide na studij u Zagreb živjelo bi kod njega.

Korisnik se nalazi u zapadnom dijelu Zagreba, u Gajnicama. Gradski autobus (više linija) udaljen je 3 do 5 minuta od stana, a do gradske željeznice ima otprilike 10-15 minuta hoda. Kontakt podatke možete pronaći u oglasu koji možete pogledati na sljedećoj adresi – http://www.index.hr/oglasi/zamjena-studentske-sobe/oid/613130.

"Sin je podržao moju ideju, razumije o čemu se radi", rekao je korisnik i dodao: "Ovdje i jedni i drugi roditelji imaju nekakvu sigurnost da će se netko pobrinuti o njihovom djetetu, da će imati toplo za jesti, grijani stan ili sobu... Tu je mnoštvo benefita. Sam stan košta, a tu još treba osigurati prijevoz, džeparac i puno toga."

Nadamo se da će naš korisnik uspjeti ostvariti ovu interesantnu ideju, a tko zna, možda pokrene i novi trend među studentima.

Pročitajte više