Otac izvođača kojem je publika na Eurosongu dala 0 bodova: Iznenađen sam

Foto: EPA

Otac Ollyja Alexandera rekao je da je iznenađen što se publika "nije povezala" s pjesmom njegova sina na Euroviziji.

Alexander, koji je predstavljao Ujedinjeno Kraljevstvo sa svojom pjesmom Dizzy, dobio je nula bodova od publike te je završio na 18. mjestu s 46 bodova. Njegov otac David Thornton rekao je da je nastup u finalu bio "fantastično iskustvo učenja" za njegova sina.

"Uživao sam u svakoj minuti. Za mene je pravo iznenađenje da se javnost nije povezala s tom pjesmom, iako su joj žiriji dali jako dobru ocjenu. To je za njega fantastično iskustvo, proveo se prekrasno ondje. Ovo je samo još jedan korak dalje kamo god da ide", rekao je Thornton za BBC.

Naime, pjevač se susreo s kritikama zbog svog "slabog" i "nekontroliranog" vokala. Gledatelji iz Ujedinjenog Kraljevstva također su poraz pripisali i kvaliteti zvuka koja, kako prenose britanski mediji, nije bila na uobičajenoj razini, a neki su čak nagađali da je pjevač "sabotiran".

Usprkos svemu, Olly je na Instagramu čestitao pobjedniku, švicarskom predstavniku Nemu. "Nemo! Uspjeli ste! Tako sam ponosan na vas, bila je čast biti na ovom putovanju s vama", napisao je engleski pjevač u svom Instagram Storyju.

Pročitajte više