Otac joj je bio član prvog hrvatskog boy banda, a ona sada stiže u Superstar

Foto: Ana Vujasic, CeKaTe

U SUPERSTAR stiže i kći člana prvog hrvatskog boy benda. Riječ je o gimnazijalki Lori Simikić, kćeri Zorana Simikića, poznatog hrvatskog akrobata koji je bio aktivan u svijetu glazbe kao član benda Sunset Crew.

"Jedna stvar koju moj tata konstantno ponavlja i svojim učenicima, a i meni je ponovio bezbroj puta, je da je talent samo 10 posto, a sve ostalo je samo rad i upornost. Tata mi često daje savjete i drži predavanja, ali uvijek tvrdi da je najvažnije da radim, budem uporna, trudim se u školi jer smatra da je obrazovanje najvažnije, da budem ponizna i da uvijek želim znati i moći više. Napredujemo dok smo živi i mislim da nema granica ako smo uporni i to dovoljno želimo", kaže 17-godišnjakinja.

Otac je i učitelj pjevanja

Lorini roditelji su se niz godina bavili akrobacijama i nastupali su diljem Hrvatske i šire.

"Završili su Kineziološki fakultet, odrastala sam gledajući njihove akrobacije na dnevnoj bazi i meni je to bilo sasvim normalno i svakodnevno tako da je to imalo velik utjecaj na moj život, ali ne bih vam mogla navesti točne primjere jer kako je nekoj djeci normalno da im roditelji rade u uredu, meni je normalno da moji roditelji izvode akrobacije i nastupaju s cirkusom. Često sam svojim roditeljima bila i asistent te ih dizala na nastupu na kranu jer su uvijek imali dovoljno povjerenja u mene", dodala je Lora.

Inače, Simikić je danas i učitelj pjevanja u školi Husar & Tomčić. A dok mnogi misle da je prvi hrvatski boy band bio Saša, Tin i Kedžo, mnogo prije njih okušali su se Sunset Crew, još 1997. godine. Jedna od njihovih poznatijih pjesama zove se Ja nisam taj. Uz Simikića su u bendu bili još Angelo Nizek, Tibor Škrgatić i Michael Markin.

Pročitajte više

 

Pročitajte više