Otac kršćanin poslao bijesno pismo liku koji je "ukrao djevičanstvo" njegove kćeri

Screenshot: Youtube/Twitter

JEDNOG je muškarca u Americi iznenadilo pismo koje je dobio od oca svoje bivše djevojke s kojom je prekinuo prije deset godina, a u kojem ga ovaj predani vjernik optužuje da je "ukrao djevičanstvo" njegovoj kćeri i tako mu "uskratio zadovoljstvo" da svoju kćer "čistu i nevinu" preda u brak. 

"Prošlo je već deset godina otkako sam saznao da si ukrao djevičanstvo moje kćeri. Prvo sam ti imao namjeru oprostiti jer si pokazao kajanje kad sam se suočio s tobom, no saznao sam da si to radio i s drugim curama i da si se ponašao kao da si pobijedio u igri pa sam odlučio povući svoj oprost", piše ljutiti otac. 

U nastavku je objasnio kako je proučavao Bibliju da bi otkrio kako je najbolje postupiti, a napomenuo je i da je jako bijesan, toliko da "bih te najradije ubio nakon dugog i ekstremnog mučenja, nakon čega bih oskvrnavio i uništio i tvoje truplo", no da to ne može učiniti jer se posvetio Isusu Kristu. 

Proučavajući Bibliju došao je do cifre od 49 godina koju mu primatelj pisma navodno duguje te mu je dao do znanja da se molio Bogu da otimaču nevinosti njegove kćeri uzme 49 godina života. 

"Tražio sam od Boga da uzme od tebe i da meni najvrjednije što imaš: tvoju mladost i sve dobro što dolazi s njom. Točnije, tražio sam od Boga da tebe postara, a mene pomladi za 49 godina. Ako primijetiš da si počeo značajno i brzo starjeti, budi svjestan da za to nema nekog medicinskog uzroka, već da je to kazna Božja. Ni pod kojim ti to uvjetima neću vratiti. Ništa što bi ti mogao učiniti neće mojoj kćeri vratiti djevičanstvo", napisao je. 

Pročitajte više