Otac Marijane Seifert demantirao tvrdnje njezine sestre: "Ne znam o čemu priča"

Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

IVO Kovačević, otac Marijane Seifert, koja je u travnju nestala u Zagrebu, demantirao je tvrdnje svoje druge kćeri Maje da je obitelj saznala 99% istine o njezinom nestanku.

"Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. 

Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri, kad je Marijana nestala, da kažu policiji ili dođu do mene", rekao je Kovačević za Slobodnu Dalmaciju.

Maja Kovačević na ulasku u Zadrugu rekla da znaju gotovo sve

Podsjetimo, Maja Kovačević sinoć je ušla u srbijanski reality show Zadruga i pritom rekla da je obitelj saznala istinu o nestanku Marijane.

"Zadrugu sam ugovorila prije te tragedije i ljudima mora biti jasno da se sve dogodilo u međuvremenu. Večeras je moj ulazak i ne bih htjela fokusirati se i o tome pričati, za sve postoji svoje vrijeme.

Mi smo kao obitelj dali sve od sebe i saznali smo 99.9% toga. Kada budem bila spremna to ispričati, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti. Saznali smo sve što je bilo'', rekla je.

"Ljudi ne shvaćaju da život ide dalje. Ne smijem odustati od sebe", zaključila je.

Pročitajte više