Otac tvrdi da su youtuberice Anđela i Nađa nestale: "Ne znam gdje mi je obitelj"

Foto: Instagram

ZORAN ĐORĐEVIĆ, otac poznatih srpskih youtuberica Anđele i Nađe, koje prati gotovo milijun ljudi, objavio je tijekom livea na tom kanalu kako ne zna gdje mu se nalazi obitelj i da već satima ne može stupiti u kontakt s njima.

Osim Anđele i Nađe, tvrdi da se trag gubi i njegovoj supruzi Tini te rođakinji Mariji, koja živi s njima u Parizu. U liveu je rekao da su im svima isključeni mobiteli, prenosi Nova.rs.

Policiju, kaže, nije kontaktirao jer se u Francuskoj nestanak može prijaviti tek nakon 48 sati. Zamolio je sve koji nešto znaju da mu se jave. Demantirao je da se radi o podvali i tvrdi da se nikad ne bi šalio na ovakav način.

"Situacija nije dobra, već nekoliko sati ne znam gdje mi se nalazi obitelj. Anđela je u Parizu, kao što već i znate, i od 16 sati joj se gubi svaki trag. Jučer ju je dovezao stric, ona je trebala krenuti s liveom u 19 sati, ali mi se od 18:20 ne javlja. U 18 sati je Tina htjela prošetati psa, a sada je već 22:30 sati i nje nema također. U 20 sati je Nađa trebala završiti s predavanjima, no nije se javila. Ne znam što da radim, ukoliko bilo tko ima bilo kakvu informaciju", rekao je Zoran Đorđević.

Anđela i Nađa su rodom iz Požarevca, ali žive u Parizu. Probile su se na balkanskoj YouTube sceni, a srpski mediji navode da samo od te platforme mjesečno zarade najmanje pet tisuća dolara. Anđela ima 23 godine, a Nađa 21. 

Pročitajte više