Otišla je kod tipa kojeg je našla na Tinderu, tri sata kasnije završila je na Hitnoj

Screenshot: TikTok

AKO SE 22-godišnja Samara Hnaien i 23-godišnji Charles Harris jednog dana vjenčaju, imat će zaista posebnu priču za unuke o tome kako su se upoznali i kako je izgledao njihov prvi spoj.

Oboje žive u Australiji, a nedavno su se upoznali preko Tindera.

"Kako je sve bilo zatvoreno, Samara je jednostavno došla kod mene doma. Spoj je dobro krenuo i počeli smo se ljubiti...", započeo je priču Harris za BuzzFeed.

Ono što Hnaien nije znala jest da je Harris prije njenog dolaska pojeo sendvič s maslacem od kikirikija. Ono što on nije znao jest da ona ima tešku alergijsku reakciju na kikiriki.

"Cijela usta počela su mi trnuti tijekom ljubljenja pa mi je odmah palo na pamet da imam alergijsku reakciju. Kako nisam jela ništa s kikirikijem, pomislila sam da je sigurno on jeo", ispričala je ona.

Pitala ga je je li jeo kikiriki, a on je potvrdio. Kad je shvatila da je ozbiljan, pojasnila mu je kako da joj u bedro uštrca injekciju EpiPen. Potom su krenuli u hitnu službu zajedno.

Hnaien je cijelo iskustvo opisala snimkom na TikToku.

@samarahnaien

How was your Saturday night ##fyp ##tinderchallenge ##foryoupage

♬ Moon - Kid Francescoli

Kao i Harris.

@charlieharris___

If this blows up I’ll actually take her on a date ##fyp ##foryou

♬ The Damn Guy - Grima | Azza

U bolnici su ostali do 5:30 ujutro, a Hnaien tvrdi da je impresionirana Harrisovim ponašanjem.

"Ponio se najbolje što je mogao. Zbilja je brižan i iskren, bila sam smirena. Cijelo me vrijeme uvjeravao da se nemam čega sramiti jer je mene mučilo kako se on osjeća zbog svega. Nije baš lako iskustvo nekome zabiti EpiPen, pogotovo ako ste se upoznali na prvom spoju", ispričala je.

Oboje su poručili da će se drugi spoj dogoditi, kao i snimke na TikToku.

Pročitajte više