Otkazani zagrebački i splitski koncerti belgijske grupe Vaya Con Dios

"KONCERTI belgijske grupe Vaya Con Dios, najavljeni za utorak, 15. i srijedu, 16. lipnja u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog te u nedjelju, 20. lipnja u Spaladium Areni, otkazani su do daljnjeg iz razloga što nismo bili u mogućnosti ispuniti sve zahtjeve i točke ugovora u predviđenom roku", javljaju organizatori spomenutih koncerata, tvrtka ARSomnia.

"Također Vas obavještavamo da s managementom grupe Vaya Con Dios pregovaramo o novim terminima, kako bismo ipak hrvatskoj publici omogućili da uživaju u njihovim nastupima. O potencijalnim novim terminima obavijestit ćemo vas što prije. Ispričavamo se svima koji su kupili ulaznice, te ih obavještavamo da iste mogu vratiti od ponedjeljka, 14. lipnja na svim prodajnim mjestima", piše u priopćenju organizatora.

O otkazanim koncertima u Hrvatskoj obavijestio je i menadžment popularne belgijske grupe, Boogie Productions, koji dodaje da je "zbog teškog kršenja ugovora od strane promotora" također otkazan i koncert u Ljubljani, dok će se dogovoreni koncert Vaya Con Diosa u Sarajevu, zakazan za 18. lipnja, održati.

Pročitajte više