Pronašla tajnu prostoriju u kupaonici pa poručila: "Pogledajte kako je ovo jezivo"

Screenshot: TikTok

AGENTICA za nekretnine Lauren Rockel iz Michigana objavila je na TikToku snimku u kojoj je pokazala kako je pronašla tajnu prostoriju u jednoj od kuća izgrađenih u 70-im koje su na prodaju. Tajna prostorija skrivena je iza ormarića u kupaonici, a Lauren je otvorila vrata i pokazala pratiteljima kako izgleda skrivena prostorija u kući. Međutim, jedan detalj izazvao je jezu. 

@lauren.rockel 👀🛁 creepy or no? #realestate #hometour #housetour #homedecor #secretroom #creepy #haunted #realtor #westmichigan ♬ Enough (Miami) - Cardi B

Naime, agentica je pretpostavljala da se tajna prostorija koristila za pohranu stvari, no tek kad je ugledala prozor koji je okrenut prema tušu i kadi, shvatila je da je možda riječ o nečem zlokobnijem. 

"Ovo je prije ere skrivenih kamera" 

"Pogledajte kako je ovo jezivo. Što vi mislite?" upitala je pratitelje u snimci koja je pregledana više od 835 tisuća puta. 

"Prvo sam pomislila: ‘Kako kul’, a zatim: ‘Oh, ne’", "Nema šanse da bih se tuširala ovdje, stalno bih mislila da me netko promatra" i "Ovo je prije ere skrivenih kamera", neki su od komentara. 

Pročitajte više