Otkrivamo nepoznate hrvatske ljepotice: Gabriela Baketarić

Foto: GC/Facebook

OVOG tjedna otkrivamo vam još jednu nepoznatu ljepoticu, a na red je došla 19-godišnja Gabriela Baketarić iz Slavonskog Broda, koja trenutno živi na relaciji Zagreb-Pula, gdje studira informatiku.

"U slobodno vrijeme bavim se modelingom, trčim, igram košarku i povremeno tenis, a najvažniji interes u životu mi je obrazovanje. Nakon završenog obrazovanja želja mi je imati vlastiti biznis", otkrila nam je.

Potom smo s lijepom Gabrielom popričali o tome kakav je muškarac može privući.

"Muškarac može biti jako zgodan, ali uzalud ako nema unutarnji šarm koji zrači. Inače, nema tu posebne formule, jednostavno je, moraš osjećati te mi je od velike važnosti da imamo jednak pogled na život i što više zajedničkih interesa, a ključ svega su osobine i onaj dio nevidljiv oku", rekla nam je.

Dodala je da je definitivno odbijaju egoistični muškarci puni sebe koji žive za vikend i provode te nemaju zrele poglede na život.

"Također ne volim neiskrene ljude, ljubomoru, nametanje svoga mišljenja drugima te pretjeranu egoističnost. Volim izgrađene ljude koji znaju što žele u životu", istaknula je i na kraju nam otkrila da joj je najzgodniji poznati frajer George Clooney jer ima neobjašnjivi šarm.

Gabrielin profil možete provjeriti i na Gentleman's Choiceu.

GC profil Gabriele Baketarić. 

Pročitajte više