Otkriven novi Playboy bez golotinje, na naslovnici prsata manekenka s nevjerojatnim pogledom

Screenshot: CNN

PRIJE četiri mjeseca Playboy je objavio da nakon 62 godine prestaje s objavljivanjem fotografija golih modela, jer bitku s internetom ne mogu dobiti.

Mnogi su se tada zabrinuli kako će izgledati magazin koji se proslavio po golotinji, a sad je konačno otkrivena nova naslovnica. Da se u Playboyu žele modernizirati svjedoči i činjenica da je naslovnica posvećena jednoj od trenutno najpopularnijih društvenih mreža - Snapchatu. Playboy tvrdi da njihova nova ciljna skupina najviše koristi tu aplikaciju.

Na prvoj naslovnici Playboya bez golotinje nalazi se manekenka Sarah McDaniel, poznata po očima različitih boja koja je slavu stekla zahvaljujući svom Instagram profilu.

Oni koji su se zabrinuli da se u Playboyu više neće vidjeti ništa sočno, u krivu su. Obnaženi modeli i dalje će biti u časopisu, no u malo pristojnijoj varijanti.

Zasad je ovaj zaokret povećao promet za 400 posto na službenoj internetskoj stranici, a čelnici Playboy računaju da će porasti i prodaja papirnatog izdanja magazina u ožujku. 

Pročitajte više