Otkriven pravi razlog razvoda Channinga Tatuma i Jenne Dewan

Foto: Instagram/Wenn

HOLLYWOOD je danas potresla vijest o razvodu jednog od najljepših glumačkih parova, Channinga Tatuma i Jenne Dewan koji su u braku bili devet godina.

Glumci su priopćenja o razvodu objavili na svojim Instagram profilima i u njima naslutili da se rastaju u prijateljskim odnosima, no Page Six piše da se par razvodi zbog posla, odnosno zbog manjka vremena koje bi mogli provesti zajedno.

"Channing radi non stop, samo u 2018. godini ima četiri najavljena filma. Ta odvojenost u braku je veoma teška, pogotovo kad imate malo dijete. Plus, Jenna radi na filmu Berlin I Love You. Oboje su veoma predani svojoj kćerkici i jako su se trudili da održe obitelj na okupu, unatoč problemima u njihovu odnosu koje je udaljenost povećavala", rekao je izvor za Page Six.

Inače, njih dvoje su zajedno bili ukupno 12 godina, a imaju petogodišnju kćerkicu Everly.

"Hej, svijete! Postoji nešto što bismo voljeli podijeliti s vama. Pomalo je čudno da to moramo dijeliti sa svima, no to je dio života za kakav smo se odlučili i za koji smo jako zahvalni", započeli su svoje zajedničko priopćenje i nastavili: "Odlučili smo se rastati kao par. Ludo smo se zaljubili prije puno godina i imali smo čarobno zajedničko putovanje. Apsolutno ništa se nije promijenilo oko toga koliko volimo jedno drugo, no ljubav je lijepa avantura koja nas je sad odvela na različite puteve. Nema nikakvih tajni i skrivenih razloga u vezi naše odluke - mi smo samo dvoje najboljih prijatelja koji su shvatili da se trebaju razdvojiti da bi mogli živjeti svoje živote radosno i u potpunosti. Mi smo i dalje obitelj i uvijek ćemo ostati posvećeni roditelji naše Everly", zaključak je njihova priopćenja koje su objavili jutros.

Pročitajte više