Otkriven razlog neugodne scene između španjolske kraljice i njene svekrve: "Povrijeđena je"

Screenshot: YouTube

ŠPANJOLSKA kraljica Letizia "povrijeđena je nakon što se pojavila snimka neugodne scene između nje i njene svekrve", bivše kraljice Sofije, za vrijeme uskršnje mise, kažu njeni prijatelji.

45-godišnja kraljica navodno je pokušala spriječiti svekrvu da dopusti "nametljivim medijima" da fotografiraju njene kćeri, 12-godišnju Leonoru i 10-godišnju Sofiju, rekla je kraljičina prijateljica za španjolske medije.

Njezina bivša kolegica, novinarka Imma Aguilar, za španjolski El Círculo rekla je da je Letizia pokazala "majčinsku reakciju" te da je "bila veoma odlučna u tome da zaštiti svoju djecu". 

"Pričala sam s kraljicom prije nekog vremena i ona je jako zabrinuta oko cijele situacije. Jako se predano brine o svojim kćerima, čuva ih od javnosti i pazi tko ih fotografira. Brine otkud dolaze, tko im prilazi... To je veoma majčinska reakcija", kaže Aguilar.

Podsjećamo, kamere su na Uskrs snimile neugodnu scenu između trenutne i bivše kraljice Španjolske. Bivša kraljica Sofija stavila je ruke na ramena svojih unuka, Leonore i Sofije, a zatim se pojavila kraljica Letizia i učinila nešto što je izgledalo kao da želi maknuti ruku svoje svekrve s ramena svoje najstarije kćeri.

Situacija koja se dogodila, čini se, naživcirala je i 12-godišnju Leonoru pa je poprijeko pogledala majku i odgurnula i njenu i bakinu ruku, a uznemiren je bio i kralj Felipe koji je pokušao smiriti majku i suprugu.

Pročitajte više