Otkriven uzrok smrti Anne Heche

Foto: Instagram

PREMA zapisima Okružnog odjela za medicinsku istragu, glumica Anne Heche preminula je od inhalacijskih i toplinskih ozljeda proizašlih iz automobilske nesreće 5. kolovoza. Kako piše E! News, smrti je pridonio još i prijelom prsne kosti uslijed tupe ozljede.

Zapisi navode da je datum njezine smrti 11. kolovoza, a način smrti ocijenjen je kao nesretan slučaj. 

Anne Heche pala je u komu nakon katastrofalne prometne nesreće. Imala je tešku plućnu ozljedu koja je zahtijevala mehaničku ventilaciju, a njezine opekline zahtijevale su kiruršku intervenciju.

Glumica je bila hospitalizirana u Grossmanovom centru za opekline u bolnici West Hills sjeverno od Los Angelesa. Njezin predstavnik tada je otkrio da je Anne priključena na aparate koji je drže na životu kako bi liječnici mogli uzeti njezine organe za donaciju. Kada su pronašli primatelje organa, Anne je isključena s aparata.

TMZ je pisao kako je glumica za vrijeme nesreće navodno bila pod utjecajem kokaina, a vjerojatno i fentanila. Izvori iz policije Los Angelesa su za spomenuti medij rekli da su rezultati glumičinih krvnih pretraga bili pozitivni na obje supstance. 

Pročitajte više