Otkrivena romansa Bryana Adamsa i Elle MacPherson

POZNATI rocker i atraktivna manekenka pravi su dokaz činjenice da se ljubavna veza, ako to zaista žele, može sakriti od (pre)znatiželjnih medija. U vezi su, naime, već neko vrijeme, no javnost je za to doznala tek sinoć, kad su se zajedno pojavili na Adamsovoj zabavi, a njihovo je druženje bilo popraćeno poljupcima i nježnim riječima.

Elle i Bryan dobri su prijatelji dugi niz godina, no prije nekoliko mjeseci odlučili su otići korak dalje pa se odnedavno i javno predstavljaju kao ljubavni par. Ipak, i dalje nisu jedan od onih parova koji uživaju u izmjenjivanju nježnosti pred kamerama pa su se na sinoćnjoj zabavi držali podalje jedna od drugoga, uz kratko poziranje "čisto reda radi".

48-godišnji rocker sinoć je u svom domu otvorio izložbu vlastitih fotografija, na kojima se, između ostalih, nalaze pjevačica Annie Lennox i dizajnerica Vivienne Westwood pa je tim povodom organizirao "meksičku zabavu" kojoj su nazočili brojni slavni uzvanici.

"Vjerujem u ljubav, unatoč razočaranjima koje sam, kao i svatko, doživjela. Kad dođe onaj pravi, znat ću", izjavila je nedavno 44-godišnja manekenka, koja navodno zazire od petljanja u njezinu privatnost, na što najčešće odgovara - sudskim tužbama.

D.K.
Foto: Daily Mail

Pročitajte više