Otkriveno gdje se nalazi grafit Severine i njenog sina te tko ga je nacrtao

Foto: Instagram

SEVERINA je sinu čestitala rođendan fotografijom grafita s njihovim licima, a sad se zna i gdje se nalazi taj grafit.

Grafit, za kojeg ni Severina nije znala donedavno, nalazi se u Beogradu, a autor mu je umjetnik Black Sails. Grafit je nastao u svibnju prošle godine u blizini, kako se čini, jednog beogradskog hotela. "Ti i ja za 88 sati? Možemo čuda", napisao je umjetnik uz objavu grafita na svojoj fotografiji citirajući Severininu emotivnu poruku sinu iz 2019.

"Kad si se rodio, padao je snijeg u Splitu. Kad si se rodio, rodila sam se i ja. Tvoju sliku privremeno ne smijem objaviti, ali grafit koji stoji na zidu jedne kuće, koji sam upravo dobila, još nije zabranjen 😉 Hvala dobrim ljudima koji su mi poslali ovaj grafit i hvala autoru...", napisala je Severina na sinov rođendan, no u međuvremenu je dodala i lokaciju te autora.

Ne smije objavljivati fotografije sa sinom

Podsjećamo, Općinski građanski sud donio je privremenu odluku kojom je Severini zabranjeno objavljivati fotografije s maloljetnim sinom na društvenim mrežama pa je ona na ovaj način odlučila objaviti njihovu zajedničku fotografiju.

U studenom 2019. godine sutkinja Tea Golub tog je dana donijela privremenu mjeru i odlučila da će sin Severine Kojić i srpskog poduzetnika Milana Popovića nadalje živjeti s ocem, koji će se samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju djeteta. Odluka je stupila na snagu odmah pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi.

To je značilo i da Severina istog dana mora predati sina ocu. 

Sudska odluka donesena je mjesec dana nakon što je pjevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin Aleksandar za zlostavljanje djeteta. Kako je tvrdila pjevačica, učiteljice su dječaka zaključale u školu dva sata te mu nisu dozvolile da ode kući sa Severininim suprugom Igorom Kojićem. Nakon toga prestala je sina slati u školu, a on je bio s njom u Splitu i Beogradu, gdje je imala koncerte.

Severina prema privremenoj mjeri ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.

Pročitajte više