Otkriveno kako je muž nove cure Brada Pitta reagirao na njihovu vezu

Foto: Instagram

OTKAKO je objavljeno da je Brad Pitt u vezi s njemačkom manekenkom Nicole Poturalski, koja je u otvorenom braku s 41 godinu starijim biznismenom Rolandom Maryjem, mnoge zanima kako je muž reagirao na cijelu situaciju.

Proteklog tjedna svjetski mediji objavili su da 27-godišnja manekenka hoda s Pittom, a kasnije su se pojavila izvješća da njihova veza traje devet mjeseci. Istodobno je Nicole u dugogodišnjem braku s Maryjem, s kojim ima i sina.

>>Pitt je navodno lud za njom, a ona je u otvorenom braku s 41 godinu starijim tipom

Kako piše The Cut, Roland zna za vezu njegove žene s Bradom Pittom, ne samo zato što se on i glumac poznaju godinama nego i zato što su se Nicole i Brad upoznali u restoranu Borchardt čiji je Roland vlasnik. Navodno mu se uopće ne da zamarati takvim sitničavim emocijama kao što je ljubomora. "Nije zainteresiran za negativnost i ljubomoru", rekao je njegov prijatelj, dodavši da je Roland bio nekoliko puta u braku.

"Oni su i dalje u braku, no taj brak možemo opisati kao otvoreni", rekla je njena prijateljica za MailOnline.

Roland je odbio komentirati glasine.

"Bez komentara", bilo je sve što je rekao novinarima kad su ga nazvali i ispitivali o navodnoj vezi njegove žene.

Svjedoci tvrde da je one večeri kad su se upoznali Nicole Bradu gurnula papirić sa svojim brojem telefona.

"Brad je upoznao Nicole lani u Borchardtu, restoranu njenog muža. U taj restoran Brad dolazi godinama. Poznaje Rolanda, a Nicole je bila tamo kad je došao proslaviti snimanje novog filma", rekao je izvor.

Pročitajte više