Otkriveno što je glumac Lance Reddick radio noć prije nego što je preminuo

Foto: YouTube

GLUMAC Lance Reddick preminuo je prije četiri dana, a sada je otkriveno da je navodno večer prije nego što je umro igrao videoigre. Holivudski glumac preminuo je 17. ožujka, i to, kako tvrde američki mediji, prirodnom smrću, a nakon njegove smrti otkriveno je kako je bio veliki zaljubljenik upravo u videoigre.

Reddick je posudio svoj glas u nekoliko vrlo popularnih igara, kao što su Horizon Zero Dawn i Horizon Forbidden West, u kojima je glumio Sylensa, ali znatno poznatiji je po ulozi Commandera Zavale u serijalu igara Destiny. No, Reddick je obožavao i igrati Destiny, što se vidi i na videu nastalom krajem prošle godine.

 

Obožavao je igru Destiny

Osim što je utjelovio Zavalu u igrama Destiny, Reddick je, kako tvrdi gaming portal Dexerto, imao čak 2800 sati provedenih u igri Destiny i njezinom nastavku, a tvrde da je Reddick čak igrao tu igru večer prije nego što je preminuo te da je u njoj bio veoma uspješan s vrlo dobrim rezultatom od 22.000.

A koliko ga je gaming zajednica Destinyja voljela najbolje svjedoči njihova gesta. Nakon što se doznalo da je Reddick preminuo igrači su se okupili oko njegova lika unutar igre i odali mu počast.

Njima se posebno zahvalila i Lanceova supruga, Stephanie Reddick. "Puno hvala tisućama ljudi koji igraju videoigru Destiny koji su odali Lanceu posebnu počast unutar igre. Lance vas je volio jednako kao što je volio igru Destiny", poručila je Reddick.

Pročitajte više