Otkriveno što o Boltovom seks skandalu misli njegova zgodna cura

Foto: Twitter/Instagram

NAJBRŽI čovjek na svijetu Usain Bolt i njegova djevojka Kasi Bennett neće prekinuti nakon što je atletičar uhvaćen usred nekoliko preljuba, tvrdi njegova sestra Christine Bolt-Hylton.

Na Olimpijskim igrama u Brazilu Bolt se zaigrao više nego što je trebao. Najprije su objavljene fotografije na kojima se Bolt grli s 20-godišnjom Jady Duarte u krevetu, snimljen je u klubu kako sugestivno pleše s jednom djevojkom, a potom je uhvaćen kako se ljubi s još jednom djevojkom. To se dogodilo prošlog vikenda u Rio de Janeiru, gdje je Bolt slavio 30. rođendan.

Kao da to nije dosta, Bolt je 48 sati kasnije u Londonu partijao u društvu šest oskudno odjevenih žena. Nakon što je čitavu noć eksao žestice u kombinaciji sa šampanjcem u noćnom klubu Cirque le Soir, nešto prije 6 sati ujutro napustio je Soho i zaputio se prema hotelu u društvu dvije djevojke. Paparazzi su ih uhvatili kako ulaze skupa u lift i odlaze prema Boltovoj hotelskoj sobi, a slavnom sportašu fotografi nisu previše smetali.

Christine je uvjerena da je Kasi sigurno uzrujana zbog fotografija, no sigurna je da će Usain zaprositi svoju djevojku te da će riješiti probleme.

"Sigurna sam da će se ona naviknuti na to, navikla je gledati takve slike. Ljudi ga uvijek traže da se slika s njima i on uvijek rado pristane. Kasi je navikla na to da je Usain pod okom javnosti", rekla je njegova sestra za Daily Mail.

Christine sumnja da je Usain varao s Jady.

"Mislim da nije bilo ništa između njih, on previše voli Kasi da bi ugrozio vezu s njom. Gledam te fotografije i izgledaju mi kao da tu nije bilo ništa", rekla je.

Ipak, vjeruje da će se Kasi uzrujati.

"Na fotografijama je s mladom djevojkom, naravno da će se uzrujati, ali on će razgovarati s njom i znam da će to riješiti. On je protiv nevjere i ne bi to napravio", tvrdi Christine.

"Kad je bio mlađi djevojke su ga salijetale, ali otkako su on i Kasi zajedno, nikad ju nije prevario. Mislim da je Jady namjerno snimila te fotke da ga prikaže kako 'vara'", ističe Boltova sestra.

Kasi nisu smetale fotografije na kojima se njen brat zabavlja u klubu, no za fotke s Jady trebao bi se ispričati, tvrdi Christine. 

Pročitajte više