Otkriveno što obitelj Biance Censori misli o njenoj vezi s Kanyeom

Foto: Profimedia

OSOBA bliska obitelji Biance Censori otkrila je što australska arhitektica doista osjeća prema Kanyeu Westu i kako njezina obitelj gleda na tu vezu.

"Kanye se znao pojaviti u javnosti sa skijaškom maskom i u čudnoj prevelikoj kožnoj jakni, a ona je nosila mrežaste čarape i imala je šokiran izraz lica. Biancina obitelj iskreno misli da je to malo čudno", rekla je dotična Sophie koja je se javila u australsku radijsku emisiju Nova's Ben, Liam & Belle. Sophie tvrdi da zna što Biancina obitelj misli o vezi jer poznaje Biancinu tetu.

"Sretni su i zaljubljeni"

Voditelj Liam Stapleton počeo je ispitivati ​​Sophie o vezi arhitektice i repera. Sophie ne misli da Kayne kontrolira Biancu, unatoč nekim glasinama. "To biste trebali pitati njenu tetu. Sve što znam je da su zaljubljeni i sretni", kazala je.  

Inače, nedavno se u medijima pojavila vijest da je Biancin otac Leo pozvao kći i Kanyea u Australiju na ozbiljan razgovor jer je smatrao da se reper ne odnosi dobro prema njegovoj kćeri. "Trebali su otići u Australiju, ali Bianca nije htjela. Njezin otac misli da Kayne kontrolira Biancu i mislim da to neće biti lijep susret", rekao je izvor za Daily Mail prošli mjesec. 

Biancina majka Alexandra je navodno odletjela u SAD s namjerom da "spasi" svoje dijete, ali nije mogla doći do para. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.