Otkriveno tko će sudjelovati u hrvatskoj verziji showa koji crkva mrzi

Foto: RTL

HRVATSKA inačica popularnog showa Married At First Sight, u kojem se dvoje potpunih stranaca upozna na vlastitom vjenčanju, uskoro počinje s emitiranjem na RTL-u. Kako bi novopečeni parovi prebrodili eventualne prepreke, pomoć će im pružati psiholog Boris Blažinić, spisateljica Ingrid Divković te Ita Štefanek, vlasnica agencije za spajanje parova.

"Zadatak stručnjaka nije samo od ponuđenih kandidata prepoznati i procijeniti parove koji su optimalno kompatibilni te ih spojiti nego i istima tijekom showa pomagati da se bolje upoznaju te prebrode razlike i prepreke koje im se nađu na putu", rekao je Boris koji će izrađivati psihološke profile parova. 

"Svi su kandidati karizmatični na sebi jedinstven način. Zanimljivi su pojedinci, vrlo otvoreni i spremni govoriti o svojim emocijama te je atmosfera na setu uvijek bila živa i puna akcije“, kaže Ita koja je kroz svoju agenciju spojila stotine sretnih parova.

Ingrid je kazala kako je njena procjena glas srca, a ne razuma ili struke: "Moja procjena u pogledu ostvarivanja uspješnih ljubavnih veza počiva na intuiciji, energiji koju osjetim pri upoznavanju ljudi, suptilnih i nerijetko nevidljivih niti koje se protežu između dvije duše. Uvijek pridajem pažnju svemu onome što je eterično, iracionalno i pomalo nerazumno."

U prvoj sezoni showa Brak na prvu sudjeluje 12 samaca koji su na ovaj način odlučili pokušati pronaći srodnu dušu.

Pročitajte više