Otkriveno u kakvom je stanju jedna od najvećih filmskih diva nakon pada u svom domu

Foto: EPA

JEDNA od najvećih holivudskih diva ikad, oskarovka Sophia Loren, hitno je prevezena u bolnicu na operaciju nakon teškog pada u svom domu krajem prošlog mjeseca. 89-godišnja filmska legenda dobila je višestruke prijelome nakon pada u kupaonici.

Njezin menadžer Carlo Giusti za People je rekao da se Sophia sada osjeća dobro, iako je slomila kuk i bedrenu kost. "Sve je u redu, ali potrebno je barem nekoliko mjeseci rehabilitacije", rekao je Carlo. Sophia je nakon primitka u bolnicu hitno operirana.

Njezini suradnici otkrili su da su njezini sinovi Carlo Ponti Jr. i Edoardo Ponti uz nju dok se oporavlja.

I dalje posjećuje crvene tepihe i javna događanja

Sophia je među rijetkim živućim zvijezdama Zlatnog doba Hollywooda. Četiri dana prije pada proslavila je 89. rođendan, a trebala je prisustvovati i otvaranju četvrtog restorana sa svojim imenom. Pad ju je spriječio da ide na otvaranje, no njezini sinovi uvjereni su da će Sophia uskoro ponovno biti glavna zvijezda na društvenim događanjima.

Sophia se ovoga ljeta pojavila i na crvenom tepihu 80. Filmskog festivala u Veneciji. Uz to, bila je i počasna gošća modne revije kuće Armani koja je održana u to vrijeme u Veneciji.

Pročitajte više