Otkud Hrvatska na trećem mjestu kladionica za Eurosong?

Screenshot: YouTube

HRVATSKA je jutro dočekala na trećem mjestu kladionica za Eurosong. Nikad do sada Hrvatska nije bila na trećem mjestu eurovizijskih kladionica, pogotovo ako se uzme u obzir da Dora još uopće nije održana niti je poznato tko će uopće ući u finale Dore.

Hrvatska je s osmog mjesta kladionica skočila na treće nakon što je Baby Lasagna objavio spot za svoju pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Spot, koji je od jučer pregledan 185 tisuća puta, oduševio je eurovizijske fanove.

Ukratko, Hrvatskoj se predviđa sjajan uspjeh na Eurosongu jer fanovi Eurosonga već vide Baby Lasagnu kao pobjednika Dore.

Eurovizijski fanovi obožavaju Baby Lasagnu

"Tko voli lazanje? Kladioničari vole lazanje... a time mislimo na hrvatskog Baby Lasagnu i njegovu pjesmu Rim Tim Tagi Dim. Nakon objave službenog glazbenog videa, i neposredno prije Dore 2024, Hrvatska je skočila na ljestvici kvota, prestigavši i Ujedinjeno Kraljevstvo i Švedsku", piše Wiwibloggs na Instagramu.

Očito nitko ne skriva da je Baby Lasagna za mnoge već pobijedio na Dori.

Baby Lasagna je apsolutni favorit na hrvatskim kladionicama za Doru. Kvota na pobjedu Baby Lasagne je 1.50, dok je kvota na Let 3 čak 7.

Slična stvar se dogodila i prošle godine, kada su fanovi Eurosonga Loreen proglasili pobjednicom Eurosonga prije nego što je uopće pobijedila na švedskom nacionalnom natjecanju. Ukoliko Baby Lasagna ne pobijedi na Dori, Hrvatska će zasigurno na kladionici potonuti.

Pročitajte više