Otvoren Garden festival: Najbolji festival klupske glazbe na Jadranu

ZADARSKA glazbena poslastica - The Garden Festival, danas je otvorio svoja vrata za mnogobrojne ljubitelje klupske glazbe iz cijelog svijeta. "A Double Whammy 2009", naziv je ovogodišnjeg festivala koji je uvršten na top liste brojnih svjetskih medija kao jedan od rijetkih, najboljih ljetnih Festivala 2009. godine.

Iako je bilo bojazni kako će proteći otvorenje zbog loših vremenskih uvjeta u zadnjih nekoliko dana, uvala Petrčane u kojem se održava glazbeni spektakl, ipak nije razočarala. Svoj nastup na festivalu potvrdili su brojni izvođači među kojima su i Henrik Schwarz - dugogodišnji veteran na njemačkoj deep house sceni, No Fakin DJ - bend koji se odlično razumije sa svima koji vole dance glazbu, a njihov nastup atraktivnim čine razni instrumenti, semplovi, bubnjevi i sl, zatim Crazy P - jedan od najpopularnijih novih izvođača iz Velike Britanije, već slavan u Australiji i na rubu velikog uspjeha za Europu i SAD.

Karte za četvrti po redu The Garden Festival su odavno rasprodane

Tu su i nastupi Dixona, Gilesa Smitha, Gillesa Petersona - DJ-a britanskog Radia 1 i autora emisije Gilles Peterson Worldwide, zatim Greg Wilson, James Priestley, Joey Negro, Jogarde, Norman Jay, Terry Farley, Todd Terje, Faze Action, i brojni drugi. Ovogodišnji, četvrti po redu The Garden Festival, pružit će vam intimnu, obiteljsku atmosferu.

Zbog specifičnog mjesta na kojem se održava limitiran brojem posjetitelja, pa tako svakom od gostiju pruža osjećaj kao da je kod kuće. Karte za THE GARDEN festival na međunarodnom su tržištu odavno rasprodane, no organizatori su osigurali dodatne dnevne ulaznice koje će se moći kupiti na samom ulazu u festivalsku arenu.

Pročitajte više