Otvoren i treći termin za ludi provod: Skijanje i KnockOut Snow Festival spojite s novogodišnjim dočekom!



KNOCKOUT SNOW FESTIVAL od sad možete spojiti s dočekom Nove godine! Agencija Collegium složila je specijalni aranžman te je tako otvoren i treći termin, od 31. prosinca 2011. do 7. siječnja 2012. godine.

KnockOut Snow Festival novost je na tržištu zimskih putovanja. Ono što ga čini posebnim jest da su se dobre duše u Collegiumu, ujedno i zaljubljenici u snježne radosti i dobru glazbu, usudili spojiti ono što je do sada bilo nezamislivo. Sami skijaški aranžman je već unaprijeđen u zabavno grupno događanje s obiljem raznih animacija i igara, a sve to su spojili sa vrhunskim glazbenim festivalom s eminentnim imenima domaće i regionalne glazbene scene. Festival je koncipiran kao sigurno događanje koja će sudionicima pružiti dvostruko zadovoljstvo kroz razne dnevne i noćne događaje na stazi i van nje. 

U dva tjedna festivala organizatori očekuju pozamašnu posjećenost bez obzira na veliku udaljenost od Lijepe naše. Tako najavljuju da dosadašnje prijave ali i općenita fama upućuje na to da će se ispuniti maksimalni kapacitet, odnosno 2.500 ljudi ukupno. Sudionici KnockOut Snow Festivala uživati će u live koncertima Hladnog Piva, Dubioze Kolektiva, Postolara Trippera, The Night Express Banda, DJ Umeka, DJ Luce Montecchija... Line-up je smišljen na način da se zadovolje svi apetiti ljubitelja distorzije i elektronike. Također je ovaj festival prvijenac u pogledu svakodnevnog aktiviranja sudionika kroz razne događaje na samoj stazi putem raznih rekreativnih utrka skiercrossa, boardercrossa, paralelnog slaloma, igre na ledu (košarka, hokej, nogomet...).

Dodatna prednost samog festivala je to što sudionici imaju priliku skijati na preko 1.250 kilometara staza budući da se ovo skijalište nalazi u sustavu Grand Galaxie ski karte. Tako će organizatori ponuditi minimalno tri puta tjedno polazak na jedno od drugih megalomanskih skijališta unutar ovog skijaškog kompleksa, te biti dio svojevrsnog ski safarija. Stoga svi skijaši i boarderi koji "pate" na troznamenkasti broj kilometara staza imaju mogućnost uživati u sve doživljaje festivala, ali i istražiti druga poznata skijališta poput Les 2 Alpes, Sestriere/Montgenevre, Serre Chevalier/Briancon...

Organizatori su se potrudili svima približit festival na način da sa pristupačnom cijenom privuku što je moguće veći broj posjetitelja. Tako je aranžman koji uključuje 6-dnevnu skijašku kartu, 6 noćenja u apartmanima (1/3, 1/4, 1/6, 1/8), prijevoz modernim turističkim autobusom, pratnju vodiča, animaciju i organizaciju izleta, dostupan već za svega 2.190 kuna

Brojnost, pristupačnost, ali i neprekidna dodatna događanja na samoj skijaškoj stazi i van nje dokazuju da je KnockOut Snow Festival siguran i adekvatan odabir skijaša i boardera. Ako vas hvata strah da se termin festivala neće uklopiti u vaš prenatrpani raspored, budite bez brige - postoje čak tri termina u kojima će biti identični program. Tako možete birati između tradicionalnog "hrvatskog" tjedna u terminu od 2. do 8. siječnja 2012. te tjedna nakon, od 8. do 14. siječnja 2012. Za sve one kojima jedan krug koncerata i zabave nije dovoljan, postoji i MEGA termin od 2. do 14. siječnja 2012. po također pristupačnoj cijeni od 3.590 kuna. Za one koji doček Nove godine žele spojiti s Knockout Snow Festivalom, tu je i treći termin od 31. prosinca 2011. do 7. siječnja 2012. godine. Cijena ovog specijalnog aranžmana je 2.490 kuna po osobi.

KnockOut Snow Festival je naš ovogodišnji izbor, a vaš?

Pročitajte više