Otvorena nova pizzeria u Zagrebu - Come to Mama!

Foto: Press

PITANJE kojim počinje svako dobro druženje: "Idemo na pizzu?"

Gastro scena Zagreba postala je bogatija za još jedno mjesto s odličnom pizzom. Novootvorena pizzeria Come to Mama zasigurno će postati omiljeno mjesto za druženje svih generacija. 

Simpatično i totalno drugačije uređena pizzeria sa detaljima koji stvaraju ugođaj doma, šareni interijer i razigranost uz fenomenalnu pizzu dobitna su kombinacija.

Nalazi se u Kuzminečkoj ulici 10, u zagrebačkom kvartu Vrbani III, u blizini jarunskog jezera, te tik uz trgovački centar POINT. 

Vedre boje koje prevladavaju u 200 m2 restoranskog i barskog dijela, instant popravljaju raspoloženje, a detalji kojima se posvetila posebna pažnja, osvajaju na prvu. Za uređenje su bili zaduženi Marnic interijeri i Robert Bradač. 

Ljubitelji pizze Romana, jednostavne, a tako bogate okusom, s najboljim sastojcima, te tankom, hrskavom koricom došli su na svoje. 

Come to Mama nudi izbor između 10 pizza koje će zadovoljiti ukus svakog pravog zaljubljenika u pizzu. 

Pizza Romana, tradicionalno iz Italije, omiljeno je jelo ljudi diljem svijeta, popularno nazvana "hrskava" (scrocchiarella).

Manje je težine u usporedbi s pizzom Napoletanom, te se u pećnici peče na 350 stupnjeva kako bi se tijesto maksimalno isušilo i tako dobila prepoznatljiva hrskavost. Vrhunski sastojci poput mozzarelle, cherry rajčica, crnih maslina, pancete, pršuta, kozica...stavljaju posjetitelje na "slatke" muke koju od ponuđenih pizza izabrati.

Osim pizze u ponudi su i zdrave salate, te plata idealna za druženje s prijateljima uz butelju dobrog vina. 

Uz uživanje u odličnoj pizzi, dodatan bonus je bar koji se nalazi u sklopu pizzerie, uz prostranu terasu gdje opušteno možete popiti kavicu, odabrati nešto iz vrhunske ponude brojnih pića, te probati nevjerovatne LE KOLAČ slastice, koje savršeno zaokružuju gastro putovanje u Come to Mama pizzeriji. 

Come to Mama unikatno je mjesto koje gradsku gastro ponudu podiže na novu razinu, a Zagreb čini bogatijim za mjesto kao stvoreno za obiteljska, prijateljska i poslovna druženja. 

Znate kako kažu - mame uvijek znaju, zato...

"Come to Mama - because Mama knows best."

Pročitajte više