Otvoreno nije ni blizu skandala kakve je Kerum imao na TV-u. Ovo je bio najveći

Foto: Ivo Cagalj/Miranda Cikotic/PIXSELL

NASTUP Željka Keruma u Otvorenom u trendingu je hrvatskog YouTubea i mnogima su nedostajali biseri nekadašnjeg splitskog gradonačelnika. Svi pričaju o njegovim izjavama iz emisije, ali je Kerum nekad imao i sočnije nastupe na televizijama.

Najskandalozniji je definitivno bio onaj na TV-u Dalmacija u listopadu 2009. godine. Keruma su pozvali u emisiju Susret s gradonačelnikom (u to vrijeme je bio gradonačelnik Splita), a on je emisiju zaključio izjavom koju Splićani nikad neće zaboraviti.

"Već pet godina sam u sretnoj vezi s djevojkom iz Splita Fani Horvat, s kojom sada čekam bebu. Ispričavam se građanima što sam iskoristio ovaj razgovor za intimne stvari. Želim reći ovom prilikom da napuštam svoju obitelj. Ispričavam se svima kojima sam nanio bol, naročito ženi i djeci", izjavio je Kerum.

U ožujku iduće godine rodio se njihov prvi sin Frane, a kasnije su Fani i Željko Kerum dobili još dvoje djece. Plavokosa Fani plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom, ali i krpicama. Voli dizajnerske cipele i torbe, a u javnosti se pojavljuje većinom sa suprugom.

Pročitajte više