Zanosna Kubanka je jedan od favorita za pobjedu na Eurosongu, poslušajte kako zvuči

NA KLADIONICAMA za Eurosong već tjednima uvjerljivo vodi Ukrajina. Broj oklada na pobjedu Ukrajine na Euroviziji uvjerljivo je najveći, a opasno im se približava i Italija, kao i Švedska.

No, posljednjih dana sve više fanova Eurosonga bruji o predstavnici Španjolske i njezinoj pjesmi SloMo. Predstavnica Španjolske ove godine je zanosna kubansko-španjolska pjevačica Chanel Terrero, a ekipa na Wiwibloggsu, najvećem blogu fanova Eurovizije, upravo njoj predviđa pobjedu.

Chanel je rođena u Havani, a u Madrid se preselila 2010-ih. Osim što je pjevačica, Chanel je i plesačica i glumica te ima i kazališnu karijeru.

Njezina glumačka karijera uključuje različite uloge na televiziji, filmu i u kazalištu, kako na nacionalnoj tako i na međunarodnoj razini. Kao plesačica surađivala je s različitim umjetnicima. Godine 2010. bila je dio plesnog Shakirinog nastupa na MTV Europe Music Awardsu.

Pobijedi li Chanel ove godine na Eurosongu, bit će to prva pobjeda Španjolske još od 1969. godine kada je Massiel pobijedila s kultnom pjesmom La, la, la.

Pročitajte više