Ova cura je prije 10 godina opčinila cijeli svijet. Pogledajte kako danas izgleda

Foto: Profimedia/Instagram

Prije deset godina, 12. lipnja 2014., počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu. I tada je utakmice pratila hrpa navijača, no posebno se istaknula mlada belgijska navijačica Axelle Despiegelaere čije su fotografije obišle internet nakon utakmice Belgije i Rusije. Axelle je tad imala tek 17 godina, a mediji su je odmah prozvali najzgodnijom navijačicom na tom Svjetskom prvenstvu.

Svojom ljepotom opčinila je cijeli svijet pa joj se ubrzo za suradnju javio i L'Oreal. Ponudili su joj unosan ugovor te je ubrzo počela predstavljati njihove proizvode. Sve je nalikovalo na lijep početak potencijalne manekenske karijere, međutim The Sydney Morning Herald detaljno je pretražio njezin Facebook profil i pronašao fotografije na kojima Axelle pozira pored ubijene životinje s puškom u ruci.

S obzirom na to da se L'Oreal zalaže za prava životinja, mnogi su se zapitali hoće li joj tvrtka otkazati suradnju. Upravo to se i dogodilo, ali L'Oreal tada nije želio komentirati je li razlog raskida ugovora fotografija s lova, a potvrdili su samo da znaju za njezino postojanje.

Axelle se nakon toga povukla iz javnog života te nije poznato čime se bavila narednih godina. U međuvremenu se udala, a postala je i popularna na društvenim mrežama gdje je prati gotovo 30.000 ljudi. Pogledajte kako Axelle danas izgleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.