Ova djevojka zbog obitelji prodaje nevinost, a cifra je već dosegla 400.000 dolara

Foto: Twitter

20-GODIŠNJA Katherine Stone iz Seattlea odlučila je prodati svoju nevinost da bi pomogla svojoj obitelji.

Njima je prije dvije godine požar potpuno uništio kuću, što ih je dovelo u velike financijske probleme. Katherine je zato odlučila prodati svoju nevinost.

"Ljudi kažu da bi to tribalo učiniti iz ljubavi. Ako malo razmislite, ja to i činim iz ljubavi - iz ljubavi prema svojoj obitelji", rekla je za CNN.

Kontaktirala je poznatog američkog vlasnika bordela Dennisa Hofa koji joj je dopustio da to učini u jednom od njegovih lokala, no pod uvjetom da pola svote pripadne njemu.

Katherine je pristala i preselila se u njegov bordel u Nevadi gdje živi i pruža neseksualne usluge klijentima, dok aukcija ne završi. Nevada je jedina država u SAD-u gdje to može legalno napraviti.

"Imam pravo raditi sa svojim tijelom što želim, a možete li me kriviti u ovakvoj ekonomiji?", kaže Katherine, a s njom se slaže i Hof.

"To je njezin izbor. Ne mislim da je dobro da cura popije 6 tekila i izgubi nevinost na podu nečijeg WC-a... Ako ona svoju želi prodati, mislim da je to super", kaže on.

Cijena njezine nevinosti sada već iznosi 400.000 dolara, no Katherine još uvijek čeka.

"Nije stvar samo u novcima. Čekam čovjeka s kojim ću osjetiti povezanost da iskustvo bude posebno za nas oboje", otkrila je Katherine koja u bordelu namjerava ostati neko vrijeme i nakon što proda svoju nevinost.

"Planiram ostati tu još pet godina, želim studirati pravo u budućnosti", odlučna je ova 20-godišnjakinja.

Mnogi na internetu kritiziraju njezinu odluku: "Pročitala sam jednom članak o sebi koji me rasplakao. Neka žena kršćanske vjeroispovijesti je komentirala da nemam samopoštovanja. Ne slažem se s tim, pa očito je da se cijenim". 

Pročitajte više