Ova je pjesma svirala na sprovodu Matthewa Perryja, zbog nje su mnogi plakali

Foto: Profimedia

NA SPROVODU Matthewa Perryja odsvirala je pjesma Don't Give Up Petera Gabriela i Kate Bush, neslužbena himna svih onih koji se bore s raznim oblicima ovisnosti. Stihovi znakovite pjesme rasplakali su glumčevu obitelj i prijatelje na groblju Forest Lawn u Los Angelesu.

"Nema više borbe ili se barem tako čini, ja sam čovjek čiji su snovi ostali napušteni, promijenio sam lice, promijenio sam ime, ali nitko te ne želi kad gubiš", dio je stihova pjesme iz 1986. godine.

Perry je tijekom karijere otvoreno govorio o borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu. U teškom životnom periodu bio je i tijekom snimanja Prijatelja zbog čega, govorio je kasnije, nikad nije mogao gledati tu seriju.

Perry je preminuo u dobi od 54 godine

Perry je preminuo 28. listopada u dobi od 54 godine u svom domu u Los Angelesu. Pronađen je mrtav u svom jacuzziju. Ovog tjedna objavljeni su prvi rezultati toksikološkog nalaza koji su potvrdili da Matthew Perry nije konzumirao fentanil ni metamfetamin te u njegovom tijelu nema tragova tih ilegalnih supstanci.

Potpuno toksikološko izvješće o Perryju možda neće biti dostupno još mjesecima, a otkrit će je li Perry u svom tijelu u trenutku smrti imao štetne količine lijekova na recept. Glasnogovornik policije Los Angelesa ranije je potvrdio kako policija nije pronašla sumnjive supstance u njegovom domu, nego samo lijekove za koje je imao liječnički recept. 

Pročitajte više