Ova pjesma Aleksandre Prijović u samo pet mjeseci ima 50 milijuna pregleda

Screenshot: YouTube

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ večeras ima prvi od pet velikih koncerata zakazanih u Zagrebu. Sljedeći nastupi su 2., 3., 4. i 6. prosinca ove godine.

>> Aleksandra Prijović objavila fotku iz Arene Zagreb na dan prvog nastupa

Njezina karijera je započela 2013. godine kada je u Zvezdama Granda osvojila četvrto mjesto i kao nagradu dobila snimanje pjesme. Prvi veliki hit uslijedio je 2016. godine kada je snimila pjesmu Totalna anestezija.

Dam dam dam ima 50 milijuna pregleda u pet mjeseci

Aleksandra je dosad objavila tri albuma, a posljednji Devet života je oborio sve rekorde slušanosti. Pjesme joj na YouTubeu broje milijune pregleda, a jedna od trenutno najslušanijih među njezinim obožavateljima je Dam dam dam.

Ta je pjesma u samo pet mjeseci na YouTubeu skupila 50 milijuna pregleda. Najslušanija je pjesma s njezinog najnovijeg albuma.

Pjesma bila na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku

U listopadu ta se pjesma našla na prvom mjestu Billboardove ljestvice za Hrvatsku. Na drugom mjestu tada se nalazila pjesma Devet života, a u top 20 ušla je i pjesma Psiho.

Podsjećamo, karte su za prva tri koncerta prodane u roku od 24 sata, dok je za četvrti bilo potrebno malo više od 48 sati. Prije dva tjedna je službeno rasprodan i peti koncert.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.