Ova vjenčanica je dizajnom zgrozila žene: "Tko bi htio stati pred oltar u ovome"

Foto: Facebook, Dressywomen

U JEDNOJ Facebook grupi za mladenke osvanula je fotografija vjenčanice koja je zgrozila žene, a razlog je pomalo neukusan dizajn koji je autoricu objave asocirao na nešto što nijedna mladenka ne bi voljela čuti o svojoj haljini.

"Jesam li ja jedina kojoj ova vjenčanica izgleda kao korišteni tampon?" napisala je uz fotografiju vjenčanice koja se prodaje na stranici Dressywomen.com. Satkana od bijelog materijala s čipkastim detaljima, vjenčanica je na dnu obojena dip-dye tehnikom u kombinaciji narančaste, crvene i bordo boje, što nimalo ne laska njezinu izgledu.

Autorica objave nije bila jedina koju je vjenčanica krojem, izborom boja i mjestom na kojem se boje nalaze neodoljivo podsjetila na upotrijebljeni tampon. "Tko bi htio stati pred oltar u ovome", pitala se jedna članica grupe, a druga joj je u šali dala odgovor na pitanje.

"Možda je mladenka znala da će dobiti mjesečnicu na vjenčanju pa nije željela uništiti vjenčanicu?" komentirala je u nastavku. Neki su istaknuli kako dip-dye tehnika može izgledati vrlo dobro, ali ne i u ovom slučaju.

Ipak, nekolicini žena ova vjenčanica nije izgledala toliko grozno zbog, kako navode, ljubičaste boje na rubu koja je ublažila dojam procurjele menstruacije.

Pročitajte više