Ova žena ima 51 godinu

Foto: Instagram

Alessia Marcuzzi, talijanska televizijska voditeljica, glumica i bivša manekenka, privukla je pažnju ovih dana kad je objavila fotografiju u kupaćem kostimu. 

Pozirala je u bikiniju, a za te je fotografije dobila brojne pohvale pratitelja. Naime, Alessia ima 51 godinu. 

"Možeš li podsjetiti svoje 20-godišnje pratitelje koliko godina imaš", "Da bih ja izgledala ovako, potrebno je čudo", "Ovakvi nismo bili ni sa 16 godina", "Najljepše tijelo u Italiji, amen", "Hvala ti, sad ću plakati pred ogledalom", samo su neki od komentara.

Tko je Alessia Marcuzzi?

Rođena je u Rimu, a na televiziji se kao voditeljica pojavila 1992. godine. Od tada Talijani su je imali prilike viđati u brojnim TV emisijama. Ostvarila se i kao glumica u serijama Carabinieri i Il giudice Mastrangelo. Još krajem 90-ih glumila je u vesternu Il Mio West. 

Alessia je i majka. Ima sina Tommasa, koji je rođen u travnju 2001. godine, s bivšim talijanskim nogometašem Simoneom Inzaghijem. Par je prekinuo tri godine nakon rođenja sina. Kćer Miu dobila je 2011. godine s televizijskim voditeljem i pjevačem Francescom Facchinettijem, no s njim je prekinula godinu dana nakon. Od 2014. godine u braku je s Paolom Calabresijem Marconijem. 

Pročitajte više