Ovaj bizarni trenutak najbolje pokazuje koliko je prva večer Dore bila loša

Screenshot: HRT/YouTube

SINOĆ je održana prva polufinalna večer Dore, a gledatelji su na društvenim mrežama izrazili svoje razočaranje prolaskom nekih izvođača u finale, dok su drugi pisali da im je neugodno što su pogledali emisiju. 

Nakon što je završilo glasanje, HRT-ovi voditelji Maja Ciglenečki i Duško Ćurlić prozivali su imena finalista, i to u dugim pauzama kako bi postigli dramatičnost. To im baš i nije uspjelo jer u pozadini nije bilo glazbe, a reakcija publike bila je mlaka.  

Neugodan trenutak 

Nakon što su prozvali sedmero finalista koji će nastupati u nedjelju, ostao je još samo jedan pa je Ćurlić postavio pitanje publici, nakon čega je uslijedio možda najbizarniji trenutak cijele večeri. 

"Publiko draga, kome biste vi dali to mjesto?" upitao ih je, a netko je iz publike viknuo "Slimane" i tako se našalio da bi u finale trebao proći francuski predstavnik na Eurosongu, koji je nastupio nakon što je završeno glasanje. 

"Slimane se nije natjecao, Slimane je bio u show programu", uzvratio je voditelj pa otkrio da je u finale prošla Lana Mandarić. 

Pročitajte više