Ovaj božićni film ima ocjenu 4.5 na IMDb-ju, ljudi pišu: Gledao jednom i nikad više

Foto: Press

NA NETFLIXU ove godine izašao je film pod nazivom Povratak Djeda Božićnjaka (Father Christmas Is Back), u kojem glume, između ostalih, Elizabeth Hurley, John Cleese, Kelsey Grammer, Nathalie Cox, Caroline Quentin, Talulah Riley i April Bowlby

Radnja filma vrti se oko obitelji Christmas koju je prije 27 godina napustio otac James, kojeg glumi Kelsey Grammer. Četiri sestre su se ponovno okupile za blagdanski odmor u vili u Yorkshireu, došla je i njihova majka, a otac James iznenada se pojavio u njihovim životima s novom djevojkom. Ova obiteljska situacija otežava jednoj od sestara, Caroline Christmas, koju glumi Nathalie Cox, da blagdane učini savršenima, kakve je zapravo priželjkivala. 

 

Mišljenja gledatelja oko ovog filma su podijeljena. Na IMDb-ju film ima ocjenu 4.5 od 10 i nanizalo se stotinu komentara. 

"Ovo je film koji se gleda jednom i nikada više", "Božićni film s impresivnim domom koji je glavna lokacija, ali ne mogu se sjetiti da sam se ijednom nasmijao tijekom njega", "Obožavam Kelseya Grammara, ali ovaj film je dosadan. Nema ničega slatkog niti smiješnog. Sestre su grozne. Blagdanski film koji se više nikada ne treba gledati", "Apsolutno užasan film. Dobri glumci su uključeni u šokantan scenarij. Potratila sam sat i 45 minuta mog života. Izbjegavajte gledati ovo smeće", "Bila sam uzbuđena pogledati ovaj film zbog dobrih glumaca, ali nakon 15 minuta sam morala prestati gledati. Produkcija izgleda kao da su imali budžet od pet dolara", samo su neke od kritika.

Drugima se, pak, sviđa ovaj Netflixov božićni film. 

"Nije savršen film, gluma je ukočena i nedostaje kemije. Međutim, nekako je sladak i ima dirljiv završetak", "Ovaj film nije napravljen da bi osvajao nagrade. Napravljen je da bude zabavan što i jest. Ima sjajnu glumačku ekipu i dobar scenarij", "Ovo je blagdanski film s dobrim glumcima, obitelj s tajnama, suhi humor kojeg (očito) nisu svi razumjeli. Uživala sam", pisali su drugi.

Pročitajte više