Evo gdje se nalazi mural Severine i sina za koji ni ona dugo nije znala

Foto: Instagram/Black Sails

SEVERINA se jučer na Instagramu uz fotografiju znakovitog murala osvrnula na odluku Vrhovnog suda da Milanu Popoviću vrati potpuno skrbništvo nad njihovim djetetom. Mural prikazuje nju i sina Aleksandra u zagrljaju.

Grafit, za koji ni Severina nije znala do 2021. godine, nalazi se u Beogradu, a autor mu je umjetnik Black Sails. Grafit je nastao u svibnju 2020. godine u blizini jednog beogradskog hotela. "Ti i ja za 88 sati? Možemo čuda", napisao je umjetnik uz objavu grafita citirajući Severininu emotivnu poruku sinu nakon što joj je prvi put oduzet.

Sada je taj mural postao simbol Severinine 11-godišnje borbe za skrbništvo koja se ovog tjedna, presudom Vrhovnog suda, nastavila.

"Jebali vas 'proceduralni razlozi'. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete"

"Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu. Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvridila.

Pojednostavljeno, ovo zapravo znači da ću ponovno svoje dijete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živjelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedjelju.

Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda. Kažu da su ukinuli presudu zbog proceduralnih razloga. Jebali vas 'proceduralni razlozi'. Jebala vas i korupcija u ovoj državi. Jednom ste uspjeli, ovaj put nećete", napisala je Severina jučer.

Pročitajte više