Ovaj spot je prije 21 godinu izazvao opći skandal. Danas izgleda bezazleno

Screenshot: YouTube

PROŠLA je točno 21 godina otkako je Christina Aguilera sablaznila svijet i izdala svoj album Stripped.

Najveći hit s albuma postala je pjesma Dirrty. Nakon što je izašla iz faze slatke djevojčice koja je pjevala dječje pjesme, Christina Aguilera se pretvorila u seks-bombu i njezina pjesma Dirrty zavladala je top ljestvicama.

Ipak, spot je za neke bio previše te su ga pojedine televizije zabranile. Danas, u vrijeme Instagrama i golotinje koja je jednim klikom dostupna svima, spot se ne čini toliko vulgarnim kao 2002. godine kada je izašao.

Prošle godine izbacila novi spot za hit Beautiful

Ultimativni hit s istog albuma bila je i pjesma Beautiful, a pjevačica je prošle godine, na dvadesetu godišnjicu albuma, izbacila novi spot za tu pjesmu. Pjevačica, koja danas ima 42 godine i majka je dvoje djece, tom je prilikom izbacila ažuriranu verziju spota kultne pjesme. Video prikazuje djecu vezanu za telefone kako se nose s teškoćama s kojima se suočavaju djeca u stvarnom svijetu.

Tu su mlade balerine opsjednute svojim tijelima, mlada djevojka koja želi izgledati poput manekenke koju vidi u časopisu i tinejdžer koji se bori sa svojim mentalnim zdravljem. Na kraju svako prikazano dijete dobiva pomoć, briše šminku s lica ili iščupa stranice iz časopisa. Pred kraj videa slijedi scena koja prikazuje djecu kako se igraju vani na suncu.

Pročitajte više