Ovaj stan u New Yorku iznajmljuje se za 3200 €, ljudi u šoku: "Ne može biti legalno"

Foto: Screenshot Instagram

Snimka jedne garsonijere koja se nalazi na Manhattanu u New Yorku proširila se društvenim mrežama. Mnogi pišu da ih je začudila cijena najma s obzirom na to kako prostor izgleda.

"Je li ovo najgori raspored koji ste ikada vidjeli?" piše u jednoj objavi na Instagramu. Naime, garsonijera ima mali wc koji nema umivaonik niti ogledalo, zatim nedovršenu tuš kabinu koja se nalazi odmah pored kuhinje. Zanimljivo je da tuš nema ni vrata ni zavjesu, a mjesečni najam iznosi 3495 dolara (oko 3200 eura).

U snimci koju je na svom Instagramu objavio David Okocha, kreator sadržaja koji svakodnevno objavljuje različite nekretnine koje pronalazi u New Yorku, naglasio je kako je ova garsonijera jedna od najčudnijih nekretnina koje je ikad vidio.

"Zar nitko neće raspravljati o količini plijesni u tom prljavom tušu?", "Za ovu cijenu bi trebali napraviti još puno", "Predlažem zatvor za sve one koji su uključeni u ovo iznajmljivanje", "Ovo ne može biti legalno", "Ovo me stvarno ljuti. Nadam se da će stanodavac biti prijavljen", "Ovo ne bi smjelo koštati više od 500 dolara mjesečno", neki su od komentara.

Pročitajte više