Ovaj tip danas ulazi u povijest zbog svoje žene koju je upoznao na spoju na slijepo

Foto: Instagram

DOUG Emhoff danas ulazi u povijest kap prvi "drugi gospodin SAD-a".

Njegova supruga Kamala Harris danas će prisegnuti za prvu potpredsjednicu SAD-a u povijesti, a Emhoff će ponosno stajati uz nju. Američki mediji raspisali su se o muškarcu koji stoji iza Kamale Harris te su otkrili brojne neobične detalje iz njihovog života i ljubavne veze.

Doug Emhoff je odvjetnik koji napušta svoj posao zbog nove uloge drugog gospodina. Emhoff je odrastao u Brooklynu u New Yorku prije nego što je njegov otac, koji je bio dizajner ženskih cipela, njihovu obitelj preselio u New Jersey, a potom u Los Angeles u Kaliforniji. Tu se Emhoff školovao na pravnom fakultetu,

Brak s Kamalom Harris mu je drugi brak. Nakon razvoda je ostao u odličnim odnosima s bivšom suprugom s kojom ima dvoje djece. Njegova djeca Cole i Ella bliski su s Kamalom Harris i s ljubavlju je zovu "Momala".

Izabrana potpredsjednica i njezin suprug upoznali su se na spoju naslijepo 2013. godine, a vjenčali su se godinu dana kasnije.

Harris je u jednom intervjuu prije izbora priznala da su joj prijatelji koji su je spojili s mužem rekli da ga ne provjerava prije spoja, ali da ga je ona svejedno guglala. Njezino priznanje iznenadilo je i Douga koji je bio s njom na intervjuu. 

Pročitajte više