Ovaj video je za manje od dana pregledan 44 milijuna puta

Screenshot: YouTube

MRBEAST je objavio novi video i čini se da obara rekorde gledanosti.

Novi video u kojemu se natjecatelji suočavaju s najvećim životnim strahovima za nagradu od 800 tisuća dolara za manje od jednog dana pregledan je nevjerojatnih 44 milijuna puta. Sedmi je u hrvatskom trendingu i trenutno je glavna tema mnogih drugih youtubera.

U novoj epizodi snimaju natjecatelja koji je živ zakopan na 24 sata.

Ljudi pobjeđuju strahove za nagradu od 800 tisuća dolara

Natjecatelji popularnog Beastovog izazova su pozvani da se suoče s najdubljim i najneugodnijim strahovima za priliku da osvoje zapanjujućih 800.000 dolara. Od straha od visina do fobija od insekata ili čak straha od javnog nastupa, sudionike se potiče da se suoče s vlastitim anksioznostima izravno.

Inače, za sudjelovanje u ovom izazovu, pojedinci moraju podnijeti prijavu sa svojim najgorim strahom i objasniti zašto vjeruju da zaslužuju biti odabrani. Proces prijave uključuje dijeljenje osobnih priča i pokazivanje ranjivosti kako bi prevladavanje njihovog straha moglo pozitivno utjecati na njihove živote.

MrBeast zajedno sa svojim timom pažljivo pregledava prijave kako bi odabrao sudionike koji ne samo da imaju uvjerljive priče već pokazuju i istinsku odlučnost da se suoče sa svojim strahovima. Cilj je stvoriti emocionalno nabijeno i oslobađajuće iskustvo, kako za sudionike tako i za gledatelje.

Pročitajte više