Ovako Baby Lasagna stoji na kladionicama tri tjedna prije početka Eurosonga

Foto: Profimedia

Baby Lasagna se s pjesmom Rim Tim Tagi Dim opet penje na kladionicama.

Trenutno se nalazi na drugom mjestu, a kladionice mu daju 18 posto šanse za pobjedu. Još je nedavno pao na 15 posto. Na prvom mjestu je i dalje Švicarska, odnosno Nemo s pjesmom The Code, kojoj kladionice daju 24 posto šanse za pobjedu.

Do prve polufinalne emisije ovogodišnjeg Eurosonga preostala su točno tri tjedna. Hrvatski predstavnik predstavit će se u prvom polufinalu, sedmi po redu. Srpska predstavnica Teya Dora nastupit će prije njega, druga po redu u istoj večeri. Prve večeri nastupit će i slovenska predstavnica Raiven s pjesmom Veronika te Ukrajinci, koji su donedavno bili najveća konkurencija Baby Lasagni. 

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga nastupa Italija, koja je jedan od ovogodišnjih favorita natjecanja. Međutim, Italija ne predstavlja konkurenciju drugim zemljama u polufinalu s obzirom na to da već godinama zbog pravila natjecanja ulazi direktno u finale. Osim Italije, direktno u finale idu i  Španjolska, Francuska, Velika Britanija, Njemačka te zemlja domaćin (Švedska).

Natjecanje će se održati u Malmöu u Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja. 

Pročitajte više