Ovako danas izgleda djevojčica koju je majka uvukla u modeling još kao bebu

Foto: Profimedia/Instagram

Eden Wood je američka glumica poznata po ulozi Darle u The Little Rascals Save the Day te brojnim nastupima u reality televizijskom showu Toddlers and Tiaras.

Bila je to kontroverzna emisija u kojoj se prikazuju djevojčice na natjecanjima ljepote koju su mnogi kritizirali i optuživali za eksploataciju djece. Danas 19-godišnja Eden svoju je karijeru započela sa samo šest mjeseci, kada je debitirala u jednoj emisiji. S 14 mjeseci je već postala prava TV zvijezda. 

O njezinoj karijeri i problemima progovorila je njezina bivša menadžerica Heather Ryan koja je napisala knjigu u kojoj je iznijela mnoge optužbe na račun Edenine majke Mickie Wood. Heater tvrdi da je Micki svoju kćer podvrgnula verbalnom zlostavljanju i fizičkom zanemarivanju: "Ona je lažljiva, ljubomorna, zahtjevna i zlobna do srži.", opisuje Heather u svojoj knjizi.

Dodala je kako je Eden morala piti energetska pića i kavu kako bi mogla izdržati snimanje. Osim toga, sudionice su morale stavljati umjetne trepavice, ići u solarij te oblačiti haljine neprimjerene za njihov uzrast. U dobi od šest godina Eden je imala problema i sa zubima jer su joj istrunuli od velike količine šećera. Naposljetku se povukla iz showa kad je imala šest godina.

Danas se bavi modelingom, glumom, a poznata je i na Instagramu, gdje je prati više od 75.000 ljudi.

Pogledajte kako danas izgleda.

Pročitajte više