Posao im je da pričaju prostote na telefon, a nećete vjerovati koliko na tome mogu zaraditi

Screenshot: Youtubube

BRITANSKI fotograf Phil Toledano napravio je seriju fotografija o telefonskim seks operaterima. Na tu je ideju došao primijetivši oglase u novinama koji su nudili takvu vrstu usluga.

"Pozivatelj zamišlja da razgovara sa sudionikom svoje najveće seksualne fantazije, a osobi s druge strane je posao da prihvati igru", objasnio je za Guardian.

Za svoju prvi seriju profesionalnih fotografija, "PhoneSex" snimio je preko trideset seksualnih radnika iz cijelog SAD-a, različite dobi, rasa, seksualne orijentacije i porijekla.

Među njegovim se modelima našla žena koja se ranije bavila financijama u velikim korporacijama, bivša striptizeta, žena u invalidskim kolicima koja je jednom prilikom razgovarala s čovjekom netom prije nego je počinio samoubojstvo i šezdesetogodišnjakinja koja je u braku već 25 godina i ima odraslog sina.

Ovisno o iskustvu, one su mogle zaraditi i do deset tisuća kuna tjedno.

"Ja sam Šeherezada, ako nemam dovoljno zanimljivih priča, ubit će me ujutro", rekla mu je jedna radnica.

"Zašto ne bih pričala prostote za novac umjesto da to radim besplatno?", bila je praktična druga.

Toledano je objasnio da ga je iznenadila inteligencija tih ljudi.

"Kako biste bili dobri u ovom poslu, morate imati sposobnost slušanja ljudi. Morate stvoriti uvjerljiv svijet, priču s realističnim likovima i to sve u samo nekoliko minuta. Također, morate biti jako dobar glumac s izvanrednom sposobnosti empatije", rekao je on.

 

Pročitajte više